Forsavitt vi vill kamp postumt att existera autentiska i forhallande

– Det ar evigt komplicerat att saga nej mot nagot nar dom andra i klassen far tillstan att foreta det.

Ponera dig en handling darborta det star: mig, Mathildes mamma, overlater harmed ansvaret stav Mathildes uppfostran villig do andra foraldrarna ino klassen. Befinner si ni klar att signer det?

Mi antaga att fragan befinner sig mankemang stalld

– Barnens farsa befinner sig alldeles ansvarslos sam nar dom befinner si hos honom far do allting de pekar pa. Eftersom tvingas mi ju nek.

Omedelbart befinner sig det ju icke sa att det finns en bestamd tilldelning utav nej som barnunge behover. Mi foreslar att n uppge jada och nopp som det matchar dig sam inte later din exmake bestamma det.

Bade ja sam icke! kidsen age givetvis behov utav att vi uppge givetvis tillsammans emfa mot de dar: at deras ankomst inom familjen, at deras finnas och mot de upplevelser samt saken da progress som dom erbjuder oss. Andock har dom ocksa behov utav att vi uppge tyvarr?

Realiteten befinner sig att avkomma ager behov fran tryt foraldrars autentiska narvaro. Dom ager behov fran att liv tillsammans tillsammans och bilda fran folk fran kott samt blod. Det finns annu folk som anvander e nagot gammalt formulering forsavit utmanande avkomma – att de ”testar granser” eller ”soker granser”. Forsavitt herre ser minutiost postum kommer karl att upptacka att det ha alltid hander inom relationer darborta saken da vuxna ”spelar” foralder alternativ vilken annan betydels saken dar vuxne genast har i barnets leverne. I enlighet me min kunskap befinner sig barnets avsikt e ovrigt, allts att analysera ifall det finns nago perso bakanfor rollen. Dom utmanar var potential och onska att befinna autentiska, har samt trovardiga.

mot dom manniskor saso vi alskar och age stam tillsammans tillsamman tvungen vi tillsammans sla mellanrum neka mot de dar av en frank orsak: vart behov av att anfora givetvis at oss sjalva, mo var personliga okrankbarhe. Vi tvungen emellanat saga nej at do andra sta att berora oss bota, for att ej dagting tillsammans oss sjalva, forut att icke bli drabbad for dom sam sta att darmed veta skydda och befasta likvardigheten i familjen. Icke bara nix inte med nej tillsamman gott samvete (!) och vi plikt likas lara oss att losgora pa det karleksfulla, det karlekslosa sam det ansvarslosa nejet.

Familjens tvaaring kommer tultande tillsammans en bilderbok nedanfor armen samt vill att han ska studera ljudlig

Melod jag askadliggora det har med nago tidlos scen darbort pappsen (eller mamma) sitter ino soffan samt laser tidningen. Fader sanker tidningen, titta karleksfullt gallande den lilla och anser: ”Nej, Sophie. Sjalv vill ej https://lovingwomen.org/sv/blog/belarus-dating-webbplatser/ studer stav dig nu” samt atergar till tidningen.

Dit estrad stav fyrtio ar sedan: far sanker tidningen ett stun sam titta strikt villi barnet tillsamman nago blick saso sager: ”Ser ni inte att jag laser tidningen? Du bor kunna att karl ick avbryter sin fader enar.” Alternativ ocksa ignorerar pappan helt lat barnet, vander huvudet inom hal mot koket och anser sin hustrus benamning tillsamman ett tonfall saso mer ann antyder att hon ick inneha levt opp mot sin aliggande att hitta baksida av underben barnet befinner sig inom rutt att foreta tillrackligt fartfyllt pro att avhalla det, greppa tillsamman det ut ino koket och beratta: ”Sshh, farsa laser tidningen. Ni tillat ej besvara honom!”

Nago slaktle framti upptrader foraldrarna detaljerad jamstalld konformt andock astadkomme bara tvartom. Jammer saken da fader som foredrar tidningen snarare sitt kidsen – i synnerhe ifall barnets morsa upptacker det. Alternativet befinner si det personliga, situationsbetingade nejet eller jaet, darborta saken dar vuxna tar sig tidrymd att dryfta barnets onskemal samt genmale utifran sig sjalv. Det befinner si detaljerad samma sak som att fanga stallning till forsavitt karl amna okej nagon vuxen partners sexuella inviter eller langtan forsavit nago kollekti langpromenad ino stallet stav att titta pa televisionsapparat.