Hurdan du upplevde karlek nar n varje barn paverkar hurdan du ser

Allihopa vill vi tillverka naturlig karlek samt saken dar sakra kanslan bruten att befinna djup alskad utav nagon. Andock nar promenera viljan och onskan kvar at nagon osund relation mot karlek? Arme ar 8 tecken som n bor rora seriost.

Att blanda forbund karleken at nago indivi sam karleken till karlek ar ick helt ovanligt. Narvarand listar vi 8 indikation villi att det ar ditt forhallande till karlek – och inte nodvandigtvis at din partner – som befinner sig problemet. Expert bortom svaren befinner si Anna Lindgren, diplomerad psykosyntesterapeut och parterapeut.

Din samband till dina paron ar kranglig

kungen karlek saso vuxen. Fick du mycket karlek fran dina paro alternativt kande du e prestationskrav sta att fortjana deras uppskattning? Begynna att kartlagga dej jag och de relationer sasom har definierat de mirake din uppkoms samt prov flyga typexempel n foljer ann idag. Ganska kan du tarv professionellt medhall for att omforma det har samt vart i odl fall ick radd forut att vadja forsavit det.

N befinner si enkom euforisk nar n befinner sig ino ett forhallande med en

Att preferen att vara ino ett forhallande snarare att li singelliv befinner sig ja fullkomligt okej. Andock ifall n bara kanner de euforisk nar n befinner si tillsammans med e samt tycker det ar omojligt att hitta lycka som ledig ar det en glasklar indikation villi att du age ett osund forhalland mo karlek. Att avhalla dig allena befinner si ett villkor forut att innehava nago delikat partnerrelation samt antagligen behover ni utveckla din egen trygghet fore du soker efter kommande partner.

Du agnar storre delen fran din tidrym till att hitta ett karlekspartner

Att dejta kan, och bor, befinna nagon lustig rorelse att agna sig till – skad ifall dejtandet tar slut din vardag befinner si det ett varningstecken. Speciellt forsavitt n promenerar pa dejter manga ganger i veckan inte med att no finnas sugen pa det alternativ tillats nastintill sug ifall ni ick har anvant Tinder gallande en halvtimme.

Ni valjer nagon som du inte blir euforisk fran

Valjer n alltid ”fel”? Personer sasom utfor att du mar illa och sasom n inom efterhand har insett att hen ej varit bra pro dig? Ett tecken villig att bГ¤sta datingsida fГ¶r lГҐngdistans din relation mo karlek ar osund befinner si nar du valjer att beredvilligt intrada inom relationer inte med att varken reflektera eller berora postumt. Ehuru du sa villig vill besta i e forhallande sanker ni gradvis dina forvantningar samt valjer emeda nagon person som du inte mar finfin utav. Alla fortjanar att vara lyckliga, kom ihag det.

Ni glommer standigt dan de sjalv

Lirar din partners frojd storre betydels ann din speciell? Gor du alltsamman for att tillfredsstalla din partner? Kompromissar du med egna varderingar sam intressen? Ino nago relation anpassar man sig efter varandra skada om det blott befinner si du sasom astadkommer det befinner sig det inte sunt. Glom icke bort de jag i jakten kungen e glat forhallande!

…och ocksa dina kompisa

I begynnelse itu e forhallande ar det fullstandig vanligtvi att n far mindre tidrym for dina kompisa. Skada postum en tidrymd befinner si det dags att samt varda dina vanskapsrelationer. Befinner sig du en person saso overger dina vanner sa flinkt ni inleder nago romantisk forhallande med nagon? Inneha dina vanner klagat villi detta fordom? Bedja forsavit en arlig besvarande av dina nara och greppa deras glos villig seriost. Befinner sig n garna att gripa konsekvenserna bruten att aldrig satta for dem?

Du befinner si saken dar utav ni som driver relationen driftig

Hurda befinner si n saso ny i en relation? Ar ni personen saso forgott tar opp monogami innan saken da andra, uppg ni ”jag alskar dig” samt diskuterar framtiden fastan din partner inte visat signaler pa att hen befinner sig forberedd? Ett forhalland amna ick skyndas fram. Soft, jakta ick sam njut utav att befinna darborta d befinner sig nu. Vi ar allihopa skilda och vill intrada inom e forhallande olika fort – vissa behover mer konfirmation tidigt medan andra vill soft.

Ni anta ick att nagon kan alska dig stav saken da n befinner sig

Den vanligaste orsaken at att hane ager nago osund forhallande till karlek befinner si att herre befinner sig harig sta att aldrig patraffa oforfalskad karlek sam traffa e som alskar en forut den kar befinner sig. Samtlig inneha vi skild radslor nar det innefatt karlek och det befinner si absolut naturligt. Skada har ni mirakel en langre tidrymd haft tankar likt dessa och som hindrar dej a att patraffa genuin karlek befinner sig det dags att granska hursa n kanner saso ni astadkomme. Kanske befinner sig det dags att greppa proffs hjalp?